Budapesten üzemeltetjük hidegkonyhai termelő üzemünket, ahol hidegtálakat, hidegkonyhai adagos termékeket, salátákat és szendvicseket kínálunk széles választékban házhozszállítással Budapesten. Kínálatunk kedvelt termékei a rántottas tálak, különféle húsokból készített sültek, töltött csirketál, fasírtgolyó. Vegetariánus vevőinknek ideális választás a Dunszt sajttál, és ha csak egy kis ízelítőt szeretne, akkor Önnek a koktéltál az ajánlatunk. Vevőkörünkben ugyanúgy megtalálhatók magánszemélyek, mint intézmények, vállalatok, közértek, csemege és delicatesse üzletek. Ünnepekre, különféle családi eseményekre (eljegyzés, esküvő, keresztelő, névnap, születésnap, ballagás, diplomaosztó, temetés) hidegtálakat, salátákat rendelhet tőlünk, és mi házhozszállítjuk Budapesten, megkímélve ezzel a szervezőt az időigényes előkészületek fáradalmaitól.

 


Kedves Megrendelőnk!
Várjuk megrendelését hidegtálra, szendvicsre, salátára.
Reméljük, hogy hamarosan Önt is megrendelőink között üdvözölhetjük. Előzetes rendelésre házhozszállítást, rendezvények lebonyolítását vállaljuk!


 

Idén is várjuk megrendeléseit. Ne vesződjön a fárasztó előkészületekkel! Hidegtál, saláta, szendvics és egyéb hidegkonyhai készítmény rendelését adja le telefonon (06-30-9968569) vagy küldje el a dunsztj@gmail.com email címre! A Dunszt Hidegkonyha elkészíti és házhoz szállítja a finom ételeket, Ön pedig kipihenten várhatja vendégeit.

Cégnév: ANDUREST Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt felelősségű Társaság

Székhely: 1238 Budapest, Grassalkovich út 20.